
comensarem per la capital Beijing:
ànec lacat de Beijing és un dels plats més internacionalment coneguts de la cuina xinesa i un dels més populars en els restaurants xinesos dels països occidentals. És originari de la capital de la Xina, Pequin, si bé és un plat típic a la cuina de tot el nord-oest del país .
Després per henan

Els raviolis xinesos (jiaozi)son una mena de ravioli que va sorgir de la cuina xinesa. És molt popular ara a la Xina i altres països de l'Ásia oriental i Sud-oriental, així com fora d'Asia . Els jiaozi consisteixen en farciments de carn picada o verdures enrotllats en una prima i fina massa, que se sol segellar amb els dits al ser elaborada.
és
A continuació a Zhejiang
El porc de dongpo es un plat que esta fet de carn de porc i esta feta amb moltes salses xineses .La seva forma de cuina es molt complicada i per això en molt poques vegades les podem veure
mes tard en anem a dongbei
la coca-chicken es un plat molt tipic de Dong bei
s'utilitza com a ingredients principals la cocacola i el
pollastre
Després per henan

Els raviolis xinesos (jiaozi)son una mena de ravioli que va sorgir de la cuina xinesa. És molt popular ara a la Xina i altres països de l'Ásia oriental i Sud-oriental, així com fora d'Asia . Els jiaozi consisteixen en farciments de carn picada o verdures enrotllats en una prima i fina massa, que se sol segellar amb els dits al ser elaborada.
és
A continuació a Zhejiang
El porc de dongpo es un plat que esta fet de carn de porc i esta feta amb moltes salses xineses .La seva forma de cuina es molt complicada i per això en molt poques vegades les podem veure
mes tard en anem a dongbei
la coca-chicken es un plat molt tipic de Dong bei
s'utilitza com a ingredients principals la cocacola i el
pollastre
No hay comentarios:
Publicar un comentario