CHINA

Degut del territori gran de china ho farem per parts ;
                           
                       comensarem per la capital Beijing:

ànec lacat de Beijing és un dels plats més internacionalment coneguts de la cuina xinesa i un dels més populars en els restaurants xinesos dels països occidentals. És originari de la capital de la Xina, Pequin, si bé és un plat típic a la cuina de tot el nord-oest del país .







                                               Després per henan


Els raviolis xinesos (jiaozi)son una mena de ravioli  que va sorgir de la cuina xinesa. És molt popular ara a la Xina i altres països de l'Ásia oriental i Sud-oriental, així com fora d'Asia . Els jiaozi consisteixen en farciments de carn picada o verdures enrotllats en una prima i fina massa, que se sol segellar amb els dits al ser elaborada.
 és



                                         





A continuació a Zhejiang



El porc de dongpo es un plat que esta fet de carn de porc i esta feta amb moltes salses xineses .La seva forma de cuina es molt complicada i per això en molt poques vegades les podem veure













mes tard en anem a dongbei

la coca-chicken es un plat molt tipic de Dong bei
s'utilitza com a ingredients principals la cocacola i el
 pollastre



No hay comentarios:

Publicar un comentario