La truita de patates és un plat popular, d'origen molt humil, d'àmplia distribució arreu de la península iberica, illes balears, occitania i, en versions que afegeixen altres hortalisses, catalunya, italia(frittata) i altres països de la mediterania. Actualment també es menja a les canaries i, sovint com a producte envasat, a força països europeus.
PLATS TIPICS D'ESPANYA
La crema catalana es un menjar tradicional de Catalunya són uns postres típiques i tradicionals de la cuina catalana .És el dolç català més conegut, fet a base de llet, ous i sucre, que generalment es presenta amb una capa de sucre cremat a sobre.
La truita de patates és un plat popular, d'origen molt humil, d'àmplia distribució arreu de la península iberica, illes balears, occitania i, en versions que afegeixen altres hortalisses, catalunya, italia(frittata) i altres països de la mediterania. Actualment també es menja a les canaries i, sovint com a producte envasat, a força països europeus.
La truita de patates és un plat popular, d'origen molt humil, d'àmplia distribució arreu de la península iberica, illes balears, occitania i, en versions que afegeixen altres hortalisses, catalunya, italia(frittata) i altres països de la mediterania. Actualment també es menja a les canaries i, sovint com a producte envasat, a força països europeus.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario